Pulcinella Moda trotse partner van de Strong Woman Award

Op 9 april werd in Grand Hotel Huis ter Duin de Strong Woman Award 2018 uitgereikt aan winnares Annemarie van Gaal. De Strong Woman Award is een initiatief om vrouwen te eren die verantwoordelijkheid nemen voor hun omgeving en daardoor betekenisvol zijn voor anderen. Pulcinella Moda was dit jaar één van de trotse partners van het evenement.

De Strong Woman Award is een exclusief jaarlijks evenement, bedoeld om ‘vrouwen die tegen de wind in blijven staan en het hart op de juiste plaats hebben, in het zonnetje te zetten’. Dit jaar ging powervrouw Annemarie van Gaal er met de prijs vandoor. In voorgaande jaren wonnen onder ander Willeke Alberti, Karin Bloemen, Mary Borsato en Bibian Mentel de award.

Proud partner
De organisatie van een dergelijk evenement kan alleen slagen met behulp van partners. Dit jaar was Pulcinella Moda één van de gewaardeerde partners van de Strong Woman Award. Pulcinella Moda is hét adres voor handgemaakte mode en leren accessoires zoals handschoenen, tassen en sandalen. Pulcinella Moda leverde een waardevolle bijdrage aan het succes van het evenement, in de vorm van leuke goodiebags met mooie leren handschoenen in verschillende kleuren.

Tijdens de uitreiking van de Strong Women Award zijn uiteraard ook sfeerbeelden gemaakt. bekijk de sfeerbeelden hieronder, voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: http://www.strongwomenaward.nl/