Pulcinella Moda in de media

Pulcinella Moda staat voor handgemaakte kwaliteitsproducten van het allerhoogste niveau en dat laat oprichtster Francesca-Monique maar al te graag zien. Ze is –terecht- trots op haar assortiment en als ze uitgenodigd wordt om op tv wat over haar aanbod te vertellen, laat ze die kans natuurlijk niet voorbijgaan.

Recent was Francesca-Monique een aantal keer te gast bij het tv-programma Bubbels en Boerenkool (tegenwoordig onder de naam Bubbels & Gloss) op RTL4. Bubbels & Gloss is een lifestyleprogramma waarin de vrouw van 35 jaar en ouder centraal staat. Een ideaal podium om de producten van Pulcinella Moda voor de bühne te brengen.

Luxe voor iedereen

In verschillende afleveringen schoof Pulcinella Moda voorvrouw Francesca-Monique aan om haar collectie te introduceren en te vertellen over haar passie voor haar zaak. Ze vertelde onder andere dat haar merk is ontstaan uit pure liefde voor de Italiaanse zuidkust en Italiaanse mode. “Wij verkopen tassen, handschoenen, sandalen en jassen. Het bijzondere is dat alles Italiaans is en handgemaakt. Onze sandaaltjes zijn echt een luxe voor je voetjes en ik vind dat deze voor iedereen draagbaar moeten zijn. Daarom zijn ze bij ons veel goedkoper dan op het eiland Capri zelf.”