Uit liefde voor de onbezorgde luxe van Capri

Pulcinella Moda is ontstaan uit pure liefde voor de Italiaanse zuidkust en de Italiaanse mode. Het was de droom van oprichters Francesca en Giovanni om de onbezorgde luxe van het mondaine eiland Capri naar Nederland te halen en om vrouwen te laten schitteren. “Mijn vriendinnen bleven me maar vragen waar mijn luxe sandalen vandaan kwamen. Daarom besloot ik deze “Sandali” ook in Nederland te introduceren. Later kwamen daar tal van luxe leren modeaccessoires bij.”

Francesca-Monique – Oprichtster Pulcinella Moda

Pulcinella-Moda Giovanni

Het unieke zonnige en luxe gevoel van Capri, vind je terug in de ontwerpen van alle handgemaakte leren sandalen van Pulcinella Moda.

“Mijn grootvader had een kleine werkplaats waar hij met de hand schoenen en luxe sandalen maakte. Als klein jongetje hielp ik hem daar al bij. Voor mij komt een jongensdroom uit, nu ik in de voetsporen van mijn grootvader kan treden.”

Giovanni – medeoprichter Pulcinella Moda

Pulcinella-Moda Italiaanse Jas, Italiaanse Tas en Italiaans Sandaaltje

Het nieuwe handgemaakte chique uit Italië

Pulcinella Moda breidde het assortiment al snel uit met chique handgemaakte jassen en tassen. Alle kledingstukken en accessoires stralen luxe, blijheid en amore uit. Omdat de jassen van Pulcinella Moda op Europese leest zijn ontworpen, hebben ze de perfecte pasvorm voor iedere vrouw. Het aanbod van Pulcinella Moda wisselt regelmatig. De oplages blijven klein. Zo weet je zeker dat je altijd iets unieks bestelt. Italiaanse elegantie haal je met een muisklik in huis.

Italiaanse-Comedia-dell-Arte

Pulcinella Moda staat voor: leer, lef en creativiteit

Zuid-Italië staat bekend om haar luxe lederwaren. Maar wist je ook, dat het theater Italië groot heeft gemaakt? Het theaterkarakter Pulcinella is een gemaskerd, positief ingesteld figuur uit de Italiaanse Comedia dell‘Arte. Dit personage staat symbool voor creativiteit en lef. Een prachtig boegbeeld dus voor de eigenzinnige leren ontwerpen van Pulcinella Moda.