Alles dat de Nederlandse vrouw mist aan Italiaanse allure: Pulcinella Moda heeft het antwoord!

Zo’n titel komt hard over, maar als we eerlijk zijn: ‘het is toch ook wel een beetje zo?’. Als je boodschappen gaat doen, kijk eens om je heen en vraag je af hoeveel dames even tijd aan hun uiterlijk hebben besteed. Dat valt echt tegen en ik denk dat het typisch iets Nederlands is. Natuurlijk gebeurt het overal wel een beetje, maar naar mijn idee spannen de Nederlanders de kroon. Ga je op vakantie naar Italië of Spanje dan kun je het al direct ervaren. Daar gaat men echt flaneren, ik vind het prachtig en ja de Nederlanders haal je er op vakantie zo tussenuit haha. Wil je je onderscheiden van anderen, dan kan Pulcinella Moda jou daar een handje bij helpen. Zij hebben een prachtige collectie aan accessoires vol met Italiaanse allure.

In een klein fabriekje in Napels wordt de collectie aan tassen, jasjes, riemen, handschoenen en de meest prachtige sandalen nog met de hand gemaakt. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt, want uiteindelijk is de Nederlandse vrouw wel kritisch. Het is dezelfde fabriek waar navenante dure merken hun gadgets laten maken. Elke item is uniek. Francesca Buskens, eigenaresse van Pulcinella in Nederland, gaat voor perfectie, hoogwaardig en exclusief. Ook de prachtige leren jasjes zijn vervaardigd uit het mooiste leer en ontworpen door professionals.

De collectie aan sandaaltjes worden vervaardigd uit het beste leer en nogmaals allemaal met de handgemaakt door ervaren vakmensen. Met een sandaaltje van Pulcinella voel je je bijna een Italiaanse dame en laat je zien dat je houdt van luxe en kwaliteit. Je zult jarenlang plezier hebben van je keuze. Bovendien kan je jouw sandaal op maat laten maken. Zelfs maat 43 is geen probleem en je hoeft er geen extra kosten voor te betalen. De sandaaltjes kunnen volledig aan jouw wensen, behoeften, verwachtingen en smaak aangepast worden.

De handschoenen zijn plaatjes! Je kunt kiezen uit handschoenen die of wel met cashmere zijn gevoerd of met zijde, je zou het een winter- of voorjaarshandschoen kunnen noemen. Het zijn stuk voor stuk verfijnde modellen te noemen in alle kleuren van basic tot designvol met allerlei applicaties.

Het is moeilijk te moeten concurreren met grote winkelketens online die alles in China of het Verre Oosten laten maken. Eenmaal de kwaliteit van Pulcinella gevoeld te hebben, besef je dat er van concurrentie eigenlijk geen sprake is. Er is namelijk een wezenlijk groot verschil waarvoor je kiest: je kiest nogmaals voor een uniek, kwalitatief accessoire! Kies je voor Pulcinella, dan onderscheid je je duidelijk van anderen;). Ik heb het gezien en gevoeld, ik kan jullie verzekeren alles is prachtig en als je hun site bezocht hebt, weet ik zeker dat het ongelooflijk moeilijk voor jullie wordt om te kiezen.

Pulcinella Moda is online te bestellen en alle modellen zijn uit voorraad leverbaar. De maten zijn afgestemd op de Nederlandse vrouw!